Skip to content
Skip to content

CONTACTPAGINA

Wil je
je opgeven als vrijwilliger
of wil je meer weten over onze activiteiten
of wil je een rondleiding
of wil je iets melden
of heb je een suggestie voor deze website
of wat dan ook,
laat het ons weten:

De tuin is het hele jaar geopend en is gratis toegankelijk.

Op de twee grote borden bij de uitgangen van de parkeergarage vind je meer informatie.

ROUTEBESCHRIJVING

Kom je met het openbaar vervoer?
Ga met de trein of bus naar NS-station Tiel.
(Wat volgt is een korte wandeling van ca. 7 minuten)
Steek het spoor over en loop naar het hoofdgebouw. Ervoor ligt het Stationsplein, een grote rechthoek van twee straten met een grasveld in het midden. Kies de linkerstraat en ga schuin linksaf de grote, brede straat in met hoge bomen, de Dr Schaepmanstraat. Loop deze helemaal uit. Steek aan het einde de weg over en ga linksaf. Neem de 2e rechts, vlak voor het water, dit is de Sint Walburgbuitensingel. Volg deze helemaal. Je passeert een brug over het water, laat deze links liggen. Als het water aan je linkerhand ophoudt zie je schuin links voor je de Vlindertuin liggen.

Kom je met de auto?
Klik hier om Google Maps te openen en zelf je route te bepalen.

Routebeschrijving op schrift.
Neem op de A15 de afslag Tiel. Ga bij de stoplichten rechtdoor. Neem bij de eerstvolgende rotonde de 1e afslag rechts. Rij alsmaar rechtdoor. Ga bij de volgende rotonde rechtdoor. Op een gegeven moment zie je de rivier de Waal aan je linkerhand. De weg draait weer de stad in. Neem bij de eerstvolgende rotonde de 1e afslag rechts. Je kunt hier naar keuze de parkeergarage induiken (makkelijk!) of vlak ervoor rechts langs de ingang rijden. Ga rechtsaf: de Vlindertuin ligt aan je linkerhand. Zoek een parkeerplek in de binnenstad.
Mocht je voor de parkeergarage gekozen hebben: twee van de drie bovengrondse uitgangen komen direct in de Vlindertuin uit. De derde uitgang komt uit in het ernaast gelegen cultuurgebouw Zinder.

devider bloem (10)